Novogradiški pokladni dani počinju sutra maškaranjem najmlađih Novogradiščana

783 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 20. veljače 2020. – Dječjom pokladnom povorkom i maškaranjem djece na novogradiškim ulicama i središnjem gradskom trgu počinju sutra novogradiški pokladni dani, a u nedjelju maškarati će i odrasli.
Društvo „Naša djeca“ Nova Gradiška i ove godine organizira Dječji pokladni dan u sklopu pokladnih dana u Novoj Gradiški. Sutra, u subotu 22. veljače 2020. dječja povorka malih maškara tradicionalno će proći našim gradom i održati prigodnu priredbu na gradskoj pozornici.
Okupljanje sudionika počinje od 10:30 – 11:00 sati u dvorištu OŠ „Mato Lovrak“.
Povorka kreće u 11:00 sati i prolazi Ulicom Maksimilijana Benkovića do križanja s Ulicom slavonskih graničara, te nastavlja Ulicom slavonskih graničara do gradske pozornice gdje će oko 11,30 sati započeti program i predstavljanje skupina.
Uvjereni smo da će razdragana i kostimirana djeca iz vrtića i osnovnih škola, predvođeni svojim tetama i učiteljima, napuniti središnji gradski trg i da će to biti za njih nezaboravan događaj.
Verica Lukačević, predsjednica Društvo „Naša djeca“, osim mama i tata, braće u sestara, baka i djedova, koji će sigurno doći, poziva i ostale građane da se pridruže najmlađim Novogradiščanima u pokladnom veselju i zabavi na središnjem gradskom trgu.

 

Related Post