Obavijest roditeljima za upis u 1. razred osnovne škole – liječnički pregledi

589 0

SLAVONSKI BROD, 15.  svibnja 2020. – Nastavljaju se liječnički pregledi djece prije upisa u 1. razred osnovne škole. Liječnički pregledi djece obavljaju se u ambulantama Službe za školsku i adolescentnu medicinu u Slavonskom Brodu (Augusta Cesarca 71) i Novoj Gradiški (Matije Gupca 40B), a termini pregleda  dogovaraju se telefonskim putem sa nadležnim školskim liječnikom ili medicinskom sestrom.

Popis škola po timovima i kontakti (za ambulante u Slavonskom Brodu i ambulante u Novoj Gradiški) nalaze se na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije, Služba za školsku i adolescentnu medicinu na poveznici http://zzjzbpz.hr/sluzbe/sluzba-za-skolsku-i-adolescentnu-medicinu.html.

Na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije www.zzjzbpz.hrobjavljene su Upute za preglede i cijepljenja u Službi za školsku i adolescentnu medicinu od 04.05.2020. do 31.08.2020. zbog epidemije COVID-19. Uputama su obuhvaćeni pregledi prije upisa u prvi razred osnovne škole, cijepljenja učenika, pregledi prije upisa na fakultete i potvrde za upis u srednju školu, a objavljene su na poveznici

http://zzjzbpz.hr/images/stories/skolska/PREGLEDI_I_CIJEPLJENJA.pdf.

 

Related Post