ODLAZAK S POLITIČKE SCENE ?!

1492 0

NOVA GRADIŠKA, 18. prosinac 2012. – Gradski odbor HDZ- a Grada Nova Gradiška je na sjednici održanoj 17. prosinca 2012. godine donio odluku kojom od Mate Bilonjića traži da vrati mandat gradskog vijećnika.

 

-Temeljem članka 23. stavka 1. podstavka a) i b) Statuta Hrvatske demokratske zajednice, Gradski odbor HDZ- a Grada Nova Gradiška, je na 8. sjednici koja je održana 17. prosinca 2012., je donio zaključak:

 

I Od Mate Bilonjića, vijećnika u Gradskom vijeću Grada Nova Gradiška, traži se da mandat gradskog vijećnika vrati Hrvatskoj demokratskoj zajednici, s čije liste je izabran u Gradsko vijeće Grada Nova Gradiška.

 

II Budući da Mato Bilonjić na Gradskom vijeću Grada Nova Gradiška istupa i glasuje suprotno političkim stavovima Gradskog odbora HDZ – a Grada Nova Gradiška, kao i Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću, odlučeno je kao u točki I.

 

III Gradski odbor HDZ – a Grada Nova Gradiška se ograđuje od izjava i istupa Mate Bilonjića na Gradskom vijeću i medijima, ukoliko su oni u suprotnosti sa političkim stavovima Gradskog odbora HDZ-a.

 

Navodi se u priopćenju koje je potpisao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dražen Oršulić, dr. med..

Related Post