Održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“

590 0

SLAVONSKI BROD, 27. travnja 2019. – Danas je održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“. Utrku je organizirala Policijska uprava brodsko-posavska, Zaklada policijske solidarnosti u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator, a povodom obilježavanja trinaeste godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti.
Zaljubljenici trčanja okupili su se ispred dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu od najmlađe životne dobi do onih starijih građanki, građana, policajki i policajaca. Tako je svoj trkački korak prema Poloju pružilo oko 150 trkača, kojima će ovo iskustvo biti ujedno trajna uspomena na sjedinjenost građana i policije u humanosti i sportu. Za najbolje plasirane u svim kategorijama, organizatori su osigurali zaslužena priznanja i medalje, te zahvalnice za sudjelovanje.
Ova humanitarna utrka će podsjećati sve sudionike na optimizam i pozitivnu energiju koja se širila trkačkom stazom, te dala novu snagu Zakladi policijske solidarnosti, koja inače svojim aktivnostima ujedinjuje policijske službenike u teškim trenutcima.

Related Post

OBILJEŽEN DAN OPĆINE SIBINJ

Autor - 19/02/2015 0
SIBINJ, 19. veljače 2015. – Prisjećajući se obljetnice stradanja sibinjskih žrtava kada je u veljači 1935. od strane jugoslavnskog režima…