ONLINE SKUPŠTINA DND-a N. GRADIŠKA: Za predsjednicu ponovo izabrana Verica Lukačević

1052 0

Društvo Naša djeca Nove Gradiške promovira pozitivne ljudske vrijednosti radeći s našim najmlađim sugrađanima – djecom! Do sad odrađen najuspješniji mandat zalog je dosljednosti u činjenju dobra u ime Društva Naša djece
NOVA GRADIŠKA – U utorak 21. travnja 2020. godine s početkom u 18:00 sati održana je Izborno – izvještajna skupština Društva Naša djeca Nove Gradiške. Zbog situacije uzrokovane korona virusom Skupština je održana online u videokonferencijskom alatu Zoom, a sudjelovala su 24 člana Udruge.
Za radna tijela Skupštine izabrani su Dubravka Kovačić (predsjednica Radnog predsjedništva), Natalija Golovrški (zapisničar) i Verica Lukačević (član) dok su za ovjerovitelje zapisnika izabrani Ivana Šokić i Franjo Barić. Verifikacijska komisija djelovala je u sastavu Tanja Špehar, Helena Barišić i Bojana Kvakić.
Izvješće o radu Udruge po programima i Financijsko izvješće podnijela je Verica Lukačević, a Izvješće Nadzornog odbora Nada Velić. Iz izvješća predsjednice je razvidno kako je organizacija u prethodnoj godini ostvarila sve planirane projekte, programe i aktivnosti, a ocjena ukupnog rada i poslovanja je pozitivna. Izvješće o radu i financijsko izvješće Udruge usvojeni su jednoglasno.


Uslijedio je izborni dio Skupštine. U izboru za predsjednika/predsjednicu Društva Naša djeca predložen je samo jedan kandidat – dosadašnja predsjednica Društva Naša djeca Verica Lukačević. Za članove Izvršnoga odbora predloženi su: Ljubica Kovačić, Sanja Kovarbašić-Ferković, Željka Zboril Ilić, Ivana Šokić, Luca Šapina, Natalija Golovrški, Franjo Barić i Željka Šebalj. Za članove Nadzornoga odbora predložene su: Marina Jakobović, Helena Kudra i Nada Velić. Glasovanje je provedeno online anonimno s pomoću alata Google forms. Svi predloženi kandidati izabrani su jednoglasno. Skupština je prihvatila i ostale odluke iz svoje nadležnosti.
Posebna zahvala za dugogodišnji rad u Udruzi upućena je Maji Senić koja od ovog mandata više neće obnašati funkciju u Izvršnom odboru, ali će svakako nastaviti doprinositi u radu i aktivnostima. Također je reizabrana predsjednica Verica Lukačević zahvalila dugogodišnjoj članici Zrinki Ferenčini koja je svojim radom u mandatu predsjednice visoko podigla ljestvicu standarda rada u Udruzi. Dubravka Kovačić zahvalila je Nataliji Golovrški, Faniki Lukačević i Ivani Šokić za stvaranje pretpostavki i tehničkoj realizaciji virtualne Skupštine ističući kako su tim iskorakom u digitalnu budućnost ujedno i pokazali kako ih ništa ne može omesti u predanom radu.
Društvo Naša djeca Nove Gradiške promovira pozitivne ljudske vrijednosti radeći s našim najmlađim sugrađanima – djecom! Do sad odrađen najuspješniji mandat zalog je dosljednosti u činjenu dobra u ime Društva Naša djece. U Udruzi najavljuju nastavak aktivnosti prema predviđenom planu u skladu s razvojem situacije vezane za epidemiju korona virusa. Vesele se povratku neposrednom radu s djecom, članovima Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća.
Autor: DND NG

Related Post