OPĆA OPASNOPST ZA DESETU GODIŠNJICU KUU CERNIK

1587 0

CERNIK, 29. srpnja 2014. – Koncert Opće opasnosti je održan je u petak na pomoćnom igralištu NK „Mladost“, a sudjelovale su domaće snage, Tamburaški sastav „Žute dunje“, „Džoker band“ te gosti večeri rock grupa „Opća opasnost“

iz Županje.

Atmosfera je bila sjajna, veliki broj posjetitelja pokazao je Županjcima koliko voli njihove pjesme i koliko cijene glazbu koju stvaraju. Gotovo sve pjesme su pjevali s Općom opasnosti, a na početku koncerta članovi grupe čestitali su i 10. obljetnicu KUU „Cernik“ zahvalivši na prilici da s mladima podijele radost koju na jedinstven način može pružiti samo glazba.

-Željeli smo ovim koncertom zahvaliti našoj publici, Cerničanima i gostima na vjernosti i potpori našoj Kulturno umjetničkoj udruzi te ujedno pokazati da kao udruga možemo, uz tradicijske, organizirati i druge sadržaje – istaknuo je, među ostalim Ivan Ivanović, mladi predsjednik KUU Crnik.

Ponosan je na uspjehe Kulturno umjetničke udruge na Brodskom kolu, kao i na pozivu i nastupu na Đakovačkim vezovima. Svi ovogodišnji nastupi su u znaku 10-e godišnjice ustroja i djelovanja, a svakoga dana organizirane su za djecu kreativne edukativne radionice, koje će, vjeruje iznjedriti zanimljive cerničke suvenire.

– Za jesen spremamo nešto jako lijepo što će, vjerujem, biti rezultat suradnje nekoliko udruga s područja općine Cernik – naglasio je Ivanović.

Related Post