Općina Rešetari pomaže nabavku školskih udžbenika

1744 0

REŠETARI – Općina Rešetari će pomoći roditeljima, starateljima i/ili udomiteljima djece osnovnih i srednjih škola sa područja općine Rešetari pri nabavci školskih udžbenika za školsku godinu 2018./2019. iz sredstava Proračuna Općine Rešetari.

Pravo na pomoć imaju roditelji, staratelji i/ili udomitelji djece osnovne i srednje škole koji imaju prebivalište na području općine Rešetari kojima su mjesečni prihodi kućanstva manji od 2.000,00 kuna po članu obitelji uz ispunjenje uvjeta određenih ovom Odlukom.

Javnim pozivom roditeljima za sufinanciranje nabavke udžbenika za školsku godinu 2018/2019. Općina Rešetari obavještava roditelje ili skrbnike djece koji dolaze iz obitelji s područja Općine Rešetari, koji imaju troje i više djece, a obuhvaćena su programom redovnog školovanja ( osnovna, srednja ili fakultet, te učenici koji dolaze iz obitelji čiji su roditelji primatelji zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb u trenutku podnošenja zahtjeva) ili su nezaposleni, da mogu ostvariti sufinanciranje nabavke udžbenika za svoju djecu, ako to pravo nisu koristili po drugoj osnovi.

Visina sredstava novčane pomoći iznosi za učenike od 1-4 razreda 300,00 kn, -za učenike od 5-8 razreda 500,00 kn i za učenike srednje škole 700,00 kn.

Popunjeni zahtjevi s priloženom dokumentacijom se zaprimaju do 14. rujna 2018. godine.

Related Post

Kino: OPPENHEIMER – ČETVRTAK, 20. 7. U 19:30

Autor - 17/07/2023 0
IZVORNO IME: Oppenheimer REŽIJA: Christopher Nolan ULOGE: Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey, Jr., Matt Damon, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett i Kenneth Branagh ŽANR:…