OPET PLJAČKA I RAZBOJNIŠTVO U SLAVONSKOM BRODU

676 0

SLAVONSKI BROD, 28. srpnja 2011. – Jučer, deset do dvanaest, policiji za sada nepoznat pljačkaš, uz prijetnju vatrenim oružjem, opljačkao je poslovnicu Hrvatske pošte u Kumičićevoj ulici, brodskom Malom Parizu. Prema neslužbenim informacijama, razbojnik je iskoristio priliku kada je u poslovnici bila samo 41-godišnja zaposlenica te,

djelomično maskiran, ušao u poštu i uz prijetnju oružjem zatražio novac. 

U strahu za vlastiti život, zaposlenica je lopovu predala sav novac koji je imala, a on je mirno izašao na ulicu i pješice se udaljio u nepoznatom pravcu – piše sbplus.

U vezi kaznenog djela razbojništva koje se dogodilo jučer policijski službenici nastavljaju traganje za nepoznatim muškarcem, koji je uz prijetnju oružjem od 42-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna. Pritom nije bilo ozljeđivanja osoba. Nepoznati muškarac je bio maskiran. Jače je tjelesne građe, visine oko 190 cm, starosti od 30 do 35 godina- priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska. (foto: Magdalena Petrović/SBplus)

 

Starici s vrata strgnuo zlatni lančić

 

Jučer oko 19 sati u policijskoj upravi je zaprimljena dojava da je u Slavonskom Brodu, Splavarska ulica, nepoznata muška osoba prišla (vozeći bicikl) 71-godišnjoj pješakinji i otrgnula joj sa vrata zlatni lančić s privjeskom. Policija nastavlja rad na utvrđivanju bitnih činjenica i okolnosti vezano uz ovaj događaj. U vezi kaznenog djela razbojništva koje se dogodilo jučer (veza priopćenje broj: 511-11-01-1/5-206/240-11.) policijski službenici nastavljaju traganje za nepoznatim muškarcem, koji je uz prijetnju oružjem od 42-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna. Pritom nije bilo ozljeđivanja osoba. Nepoznati muškarac je bio maskiran. Jače je tjelesne građe, visine oko 190 cm, starosti od 30 do 35 godina.

 

Djeca u Savi pronašla topovsku municiju

 

Jučer oko 16 sati u blizini Novog Grada djeca su u rijeci Savi uočila ubojita sredstva. O tome su upoznali roditelje koji su odmah pozvali policiju. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su potvrdili istinitost dojave i iz vode (četiri metra udaljeno od lijeve obale rijeke Save), sa dubine oko 20 – 30 centimetara, izvadili četiri komada topovskih zrna kalibra 76 milimetara i jedno topovsko zrno kalibra 20 milimetara. Slijedi daljnje uništenje pronađenog oružja na siguran način.

 

Pas ugrizao dječaka

 

Oko 15 sati jučer, na području općine Donji Andrijevci, pas mješanac nepoznatog vlasnika je ušao u obiteljsko dvorište i ugrizao 5-godišnjeg dječaka. Dječaku je ukazana liječnička pomoć u ambulanti gdje su utvrđene ozljede u vidu ogrebotine ruke, te je određeno daljnje liječenje u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje su o događaju izvijestili nadležne službe, te nastavljaju rad u cilju pronalaska vlasnika psa i podnošenju odgovarajućih pismena.

Related Post

NEZADOVOLJAN BANKOM

Autor - 03/09/2013 0
U poslovnici Zagrebačke banke mahao je drvenom palicom i narušavao javni red i mir, a kada su došli na intervenciju…