OPĆINSKI NAČELNIK ŽELJKO KOČIJAŠEVIĆ POTPISAO UGOVOR S MINISTARSTVOM REGINALNOG RAZVOJA

552 0

STARO PETROVO SELO – u Općini Staro Petrovo Selo u tijeku su priprema za uređenje dječjih igrališta u Tisovcu i Vrbovi. U većem dijelu troškove će namiriti Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

 

Općinski načelnik Željko Kočijašević potpisao je 25. svibnja 2016. godine, ugovor sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije. U ime Ministarstva, svečanosti potpisivanja nazočio je i Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Tomislav Tolušić sa suradnicima.

 

Predmet potpisivanja ugovora bio je uređenje dječjih igrališta u naseljima Tisovac i Vrbova koji je Općina Staro Petrovo Selo kandidirala na javni poziv ministarstva početkom godine prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice.

 

Vrijednost ukupnog projekta je 88.625,00 kuna od kojih će Ministarstvo sufinancirati osigurati 70.000,00 kuna.

 

Nakon potpisa ovog Ugovora, stekli su se uvjeti oko pripreme početka nabave i odabira izvođača za realizaciju ovog projekta. Prema planu i predviđenoj vremenskoj dinamici u realizaciji projekata u ovoj godini, a kojima je nositelj Općina Staro Petrovo Selo, radovi na ovom projektu bi trebali početi u drugoj polovici godine.

Related Post