OŠ „VLADIMIR NAZOR“ ADŽAMOVCI: Učenička zadruga “Brdo jabuka”na 21. Poljoprivredno-poduzetničkim idejama i 2. Poljoprivrednom sajmu

2324 0

Autor Franjo Samardžić
Ovu su manifestaciju iskoristili da izlože, prezentiraju, ali i prodaju proizvode vrijednih učenika i njihovih voditelja
NOVA GRADIŠKA, 26. svibnja 2019. – Osnovna škola „Vladimir Nazor“ iz Adžamovaca sudjelovala je na 21. Poljoprivredno-poduzetničkim idejama i 2. Poljoprivrednom sajmu, održanom 17. i 18. svibnja u Novoj Gradiški. Predstavila se i svoj rad promovirala Učenička zadruga “Brdo jabuka”. Jedinstvena je to zadruga čiji se rad godinama bazira na školskom voćnjaku u Brđanima, gdje su učenici zasadili i odgojili stare sorte jabuka, a potom učenici pravili kvalitetne eko proizvode.
Osnovna škola „Vladimir Nazor“ i njena Učenička zadruga “Brdo jabuka” godinama su prepoznatljivi, ne samo u Brodsko-posavskoj županiji već i Slavoniji već i šire.
Kako kaže ravnateljica Marija Petričević, ovu su manifestaciju iskoristili da izlože, prezentiraju, ali i prodaju proizvode vrijednih učenika i njihovih voditelja. Uz to su na najbolji način promovirali rad učeničke zadruge i Školu.

Related Post