OSNIVAČKA SKUPŠTINA HRVATSKOG SRCA OPĆINSKE ORGANIZACIJE DRAGALIĆ

1240 0

Za predsjednicu je izabrana Brankica Franješević

DRAGALIĆ, 30. rujna 2010. – U prostorijama Vatrogasnog doma u Dragaliću održana je osnivačka skupština općinske organizacije Hrvatskog srca Dragalić. Na skupštini su osim članica bili nazočni predsjednica regionalne organizacije Hrvatskog srca

Slavonije i Baranje Branka Mihić, predsjednica Hrvatskog srca  Brodsko-posavske županije Klara Šćuka, tajnica županijske organizacije HSS-a i županijska potpredsjednica Hrvatskog srca Ankica Stjepić. Nazočne su bile predsjednice Hrvatskog srca općinskih organizacija Ksenija Bokulić iz Okučana, Aleksandra Zdunić iz Gornjih Bogićevaca, te predsjednik županijske organizacije HSS-a i zamjenik župana Davor Vlaović. Bili su tu i čelnici općine Dragalić, predsjednik Općinskoga vijeća Zlatko Bunjevac i načelnik Zvonimir Karlik sa zamjenikom Igorom Šupicom.

Skupštinu, na kojoj je bilo 26 od 36 članica, vodila je predsjednica Matilda Bilić. Skupština je usvojila Poslovnik a predsjednik općinske organizacije HSS-a Zlatko Bunjevac predložio je kandidatknjige za čelništvo Hrvatskog srca Dragalić. Za predsjednicu je izabrana Brankica Franješević, za potpredsjednice Jasenka Jolić i Natalija Brađašević, za tajnicu Jelka Bunjevac, a za blagajnicu Dunja Karlik. Za izaslanicu u županijsku skupštinu izabrana je predsjednica Brankica Franješević.  

Članice općinske organizacije Hrvatskog srca Dragalić prigodom obilježavanja Svjetskog dana seoske žene organiziraju predavanje koje će se održati 14. listopada 2010. godine u prostorijama Vatrogasnog doma u Dragaliću s početkom u 18,00 sati. Predavač je dr. Vesna Oršulić iz Nove Gradiške, a tema je “Kako biti sredniji i bolji = zdraviji”.  

Related Post

U Dragaliću mališani kao policajci

Autor - 10/10/2023 0
Autor, Foto Policija brodsko-posavska    DRAGALIĆ – U nizu preventivnih aktivnosti policijskih službenika Policijske postaje Okučani, provedena je još jedna…