OSNIVAČKE SKUPŠTINE MLADIH HDSSB-A

980 0

Predsjednika Mladih HDSSB-a Nova Gradiška je Daniel Vokičić,

a Mladih novogradiškog kraja Marko Stjepanović

 

Autor HDSSB

 

NOVA GRADIŠKA,31. siječanj 2013. – U prostorijama Vatrogasnog doma u Novoj Gradiški Mladi HDSSB-a Nove Gradiške i novogradiškog kraja u nedjelju su održali osnivačku skupštinu. Mnoštvo mladih koji su prisustvovali skupu dokaz je da mlade itekako zanima politika. Motivacijskim govorima punih pozitivnih emocija skupu su se obratili; predsjednica GO HDSSB-a Slavonski Brod Slavica Lemaić, predsjednik GO HDSSB-a Nova Gradiška Josip Mikšić, i predsjednik mladih HDSSB-a Brodsko-posavske županije Hrvoje Romić,

 

Povjerenik Mladih HDSSB-a Osječko – baranjske županije Marin Medved, predsjednik Mladih HDSSB-a Karlo Šatvar, zamjenik predsjednika HDSSB-a Brodsko – posavske županije dr. Damir Japundžić, predsjednik HDSSB-a Brodsko – posavske županije Dubravko Kolundžić, predsjednik HDSSB-a Požeško – slavonske županije i saborski zastupnik dr. Dražen Đurović te saborski zastupnik Boro Grubišić, dr. med. su u svojim istupima naglasili kako su mladi nositelji sadašnjosti i budućnosti i naglasili nužnost da se mladima osigura bolja i sigurnija budućnost u Hrvatskoj, a ne da su tu bolju budućnost primorani tražiti izvan granica Hrvatske.

 

Za predsjednika Mladih HDSSB-a Nova Gradiška izabran je Daniel Vokičić, za zamjenicu Iva Kovačević, a za članove odbora Ivan Duić, Karla Hace i Zrinka Ruškan.

 

Za predsjednika Mladih HDSSB-a Novogradiškog kraja izabran je Marko Stjepanović, bacc.oec , a za članove odbora Ana – Marija Draženović, Kristijan Trnka, Jurica Karakašić, Tomislav Stanković, Karla Jelinić, Vedran Dević, Andrea Jakovac i Marko Baković.

 

Novoizabrani predsjednici u svome obraćanju istaknuli su mladenački polet kao i sigurnost u to da će Mladi HDSSB-a samostalno kreirati politiku svoje budućnosti jer dosadašnje politike vladajućih su ih dovele do dna.

 

Nakon službenog dijela druženje je, uz tamburicu i veselju, nastavljeno do dugo u noć.

Related Post