OSTAJE LI NOVA GRADIŠKA I BEZ DRUGOG ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA ?!

681 0

NOVA GRADIŠKA, 17. kolovoz 2012. – Ostaje li, nakon odlaska Milana Mateše za jednog od direktora u Hrvatske vode, Grad Nova Gradiška i bez drugog gradonačelnika još uvijek ostaje otvoreno pitanje iako je zamjenica gradonačelnika

dr. Ljepša Rakas-Vujčić podnijela usmenu ostavku. Dogodilo se to jučer na koordinaciji SDP-a i HDSSB-a, vladajuće koalicije u gradu, čije su odnose ozbiljno uzdrmala događanja vezana za afere u kojima je glavni akter gradonačelnik Josip Vuković. Afere koje se potežu po medijima su razlog zašto je već neko vrijeme, kako se moglo čuti, zamjenica gradonačelnika najavljivala ostavku ne želeći na bilo koji način biti njihovim sudionikom.

 

Zamjenica gradonačelnika dr. Ljepša Rakas-Vujčić trebala bi podnijeti i pismenu ostavku, što kako doznajemo još nije učinila. Razlog su navodno intervencije iz vrha SDP-a u Zagrebu odakle se traži njena suzdržanost. SDP-e će očito, ne zna se zašto to do sada već nije učinio i spriječio daljnju medijsku harangu, morati razriješiti stanje u Novoj Gradiški.

 

Dr. Ljepša Rakas-Vujčić spominje se naime i kao osoba koja bi u slučaju da gradonačelnik Josip Vuković odstupi obavljala dužnost čelne osobe Grada do lokalnih izbora naredne godine.

Related Post