Počeli radovi na rekonstrukciji zgrade Općine Okučani i Društvenog doma u Bodegraju

1451 0

Autor Milorad Oršulić – Mican

OKUČANI 26. kolovoza 2010. – Ovih dana su na području općine počeli radovi na dva važna objekta. Riječ je o rekonstrukciji zgrade u kojoj je sjedište općinske uprave općine Okučani, Ministarstva financija, Porezne uprave – ispostava Okučani, Matičnnog ureda, područnog ureda Centra za

 socijalnu skrb, Narodne knjižnice i čitaonice te sjedište “Sloboštine” d.o.o. za komunalne djelatnosti Okučani. Izvođenje građevinskih i obrtničkih radova na rekonstrukciji općinske zgrade obavlja URBANGRAD d.o.o. iz Zagreba. Cijena radova je 712.251,14 kn s PDV, a novac je osiguran u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te općinskog proračuna općine Okučani, po načelima gradnje i zamjene goriva prirodnim plinom. Rok za završetak ovih radova je kraj studenog 2010. godine.

Zgrada Općine Okučani

 

– Paralelno s rekonstrukcijom zgrade općine Okučani otpočeli su radovi i na rekonstrukciji Društvenog doma u Bodegraju. Radove u vrijednosti od 141.564,75 kn će izvršiti građevinska tvrtka TEMO d.o.o. Slavonski Brod do kraj listopada ove godine, a sufinancirat će ih Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Mještani sela Bodegraj i Lađevac su se odazvali pozivu Mjesnog odbora i uspješno sproveli radnu akciju na pripremama doma za rekonstrukciju.

Društveni dom u Bodegraju

 

Related Post