Otvoren NTL

736 0

NOVA GRADIŠKA, 10. studeni 2011. – Novogradiščani su danas dobili još jedan prodajni centar. NTL-ov prodajni centar, veličine Lidla, na prostoru bivšeg Nektara otvorili su poduzetnik iz Svete Nedelje i vlasnik Ivan Rimac i zamjenik

gradonačelnika Milan Mateša. Nazočan je bio zamjenik brodsko-posavskog župana Davor Vlaović i direktor NTL-a Martin Evačić. Posao koji se u našem kraju svijećom traži dobilo je dvadesetak, uglavnom mladih djevojaka i žena.

Novogradiščanima su zaželjeli dosta jeftinih proizvoda i više novca u novčanicima. Na policama im se nudi 8.000 artikala domaće proizvodnje.

Prodajni centar izgrađen je na površini od 1.300 četvornih metara, od kojih prodajni prostor iznosi 920 četvornih metara. Blagoslovio ga je velečasni Perica Matanović.

NTL je dodijelio dvije donacije u iznosu od po 5.000 kuna. Uručene su Kati Vukšić i Verici Lukačević, predsjednicama Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom i Društva „Naša djeca“.

 

Related Post

BURZA RADA

Autor - 14/04/2014 0
Najveće povećanje broja nezaposlenih u istom razdoblju zabilježeno je u općini Davor za 17,6 posto, a najveće smanjenje broja nezaposlenih…