PIROMAN U DRAGALIĆU

629 0

Policija traga za počiniteljem i podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

DRAGALIĆ, 28. rujna 2015. – U nedjelju, 27. rujna oko 3,30 sati u naselju Dragalić na prostoru silosa za skladištenje žitarica došlo je do požara koji je zahvatio uskladišteno sijeno,

slamu i suhu djetelinu te krovnu konstrukciju silosa. Požar su oko 7 sati ugasili vatrogasci DVD Dragalić sa jednim vozilom i osam vatrogasaca.

Očevid je obavila policija uz sudjelovanje inspektora zaštite od požara te je utvrđeno da je požar izazvao za sada nepoznati počinitelj otvorenim plamenom na baliranom sijenu koje je bilo natovareno na dvije traktorske prikolice, koje su se nalazile ispod nadstrešnice neposredno pored silosa.

Uslijed požara sijeno i prikolice su izgorjele kao i nekoliko stotina kilograma suhe djeteline koja se nalazila uz prikolice. Dio krovne konstrukcije je izgorio, a dio se uslijed požara urušio. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta bez stručne procjene je više desetaka tisuća kuna.

Zbog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari policija traga za počiniteljem te ponosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Related Post