ČPKB “Tkanica” organizira manifestaciju “Nismo mladi al’ smo lipi” /prijavni list/

520 0

NOVA GRADIŠKA 19. lipnja 2011. – ČPKB „Tkanica“ Nova Gradiška poznata je „čuvarica“ običaja i tradicije našeg kraja. Svojim djelovanjem uvelike doprinosi očuvanju kulturne ,gastronomske i folklorne baštine te s radošću svoje znanje i iskustvo dijeli sa svima onima koji također njeguju tradicijske vrijednosti. Slijedom svega navedenog ČPKB

„Tkanica“ i ove godine, u suradnji s Restoranom „Dukat“ iz Nove Gradiške te Turističkom zajednicom grada Nove Gradiške, organizira 3.po redu manifestaciju „Nismo mladi al smo lipi“.

Manifestacija će se održati 25. lipnja 2011. u Restoranu „Dukat“ u Novoj Gradiški, s početkom u 21.00 sati. I ove godine manifestacija će obilovati bogatim kulturno-umjetničkim programom, a posebni gosti večeri su NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI. U okviru manifestacije i ove godine će biti održan izbor najljepše snaše, baje i para u narodnoj nošnji, u dobi od 35-50 godina. Za najbolje natjecatelje osigurane su bogate nagrade.

Svi natjecatelji u Novu Gradišku trebaju doći do 15. sati. Prosudbena komisija s radom započinje u 17 sati u Dvorani župne crkve BZDM u Novoj Gradiški. Uz natjecatelje službeni tim mogu sačinjavati vozač i spremačica. Sve zainteresirane natjecatelje molimo da popune prijavnicu, koja se nalazi u prilogu ovom dopisu te je najkasnije do 16.06.2010. proslijede na slijedeće kontakte:

 

MILAN ROSIĆ

mob: 091 796 4059

e-mail: milan.rosic1967@gmail.com

fax: 035 361 494

 

Radujemo se Vašem dolasku!

S poštovanjem, Predsjednik: Milan Rosić

Related Post