POD UTJECAJEM ALKOHOLA

319 0

NOVA GRADIŠKA – Jučer, 23. studenog oko 17,15 minuta, u Novoj Gradiški u blizini trgovačkog centra Lidl, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

 

Policija je očevidom utvrdila da 64-godišnjak vozeći pod utjecajem alkohola od 1,79 g/kg, uslijed neprilagođene brzine, nije na vrijeme uspio zaustaviti svoj automobil pa je na pješačkom prijelazu udario u 81-godišnjeg pješaka.

 

U ovoj prometnoj nesreći pješak je zadobio teške tjelesne ozljede, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

 

Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

7. ŠVARGLIJADA U HRVATA

Autor - 19/01/2014 0
STARO PETROVO SELO, 19. siječanj 2014. – Kako doznajemo od Adama Tomičića, predsjednika Udruge „Kulin bećarac“, koja organizira ŠVARGLIJADU U…

„DA SE NE ZABORAVI“

Autor - 16/09/2016 0
REŠETARI, 16. rujna 2016. – Osnovna škola „Ante Starčević“ u suradnji s Udrugom roditelja poginulih branitelja u Domovinskim ratu i…