POJEDINAČNO KLUPSKO PRVENSTVO TENISKOG KLUBA NOVA GRADIŠKA

2295 0

NOVA GRADIŠKA -Teniski klub „Nova Gradiška“ uspješno je završio Pojedinačno klupsko prvenstvo 2016.

Natjecali su se svi zainteresirani članovi kluba koji su željeli sudjelovati u jednom ovakvom natjecanju. Prijavilo se ukupno 24 tenisača koji su podijeljeni u dvije grupe i to 1.liga i 2.liga. Natjecanje je krenulo 02.svibnja 2016., a završilo 30.rujna 2016. kada je odigran posljednji susret. Ukupno je odigrano 100-tinjak pojedinačnih susreta kroz ovo natjecanje. Natjecanje je završilo 20 natjecatelja jer su ostali morali odustati zbog ozljeda.

 

Četvrtu godinu uzastopno naslov pojedinačnog klupskog prvaka obranio je Marko Brčić koji u ovom natjecanju još uvijek nema niti jedan poraz te je osvojio 1.mjesto u 1.ligi. Drugo mjesto je pripalo Ivici Kožulju dok je treće zauzeo Ivica Magdić.

 

U 2.ligi naslov je osvojio naš najbolji mladi tenisač i viceprvak države Fran Rakonić, drugo mjesto je pripalo našem drugom mladom tenisaču Marku Pavlici dok je treće mjesto osvojio Marko Sabljak. Ovim naslovom Fran Rakonić izborio je iduće godine nastup u 1.ligi.

 

Zanimljivo je da je Fran Rakonić najmlađi sudionik ovog natjecanja sa 10 godina, a najstariji je Milan Prpić sa 52 godine starosti.

Related Post

TREĆA KUGLAČKA LIGA

Autor - 25/11/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 25. studeni 2014. – U 10.kolu 3.kuglačke lige Kuglački klub “Nova Gradiška”gostovao je na kuglani Vijuš te sa…