Policija ga uhvatila u krađi bicikla

675 0

NOVA GRADIŠKA, 27. ožujka 2019. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (26. ožujka), oko 21.30 sati, u Novoj Gradiški, uhvatili su 22-godišnjaka kako otuđuje parkirani bicikli ispred ugostiteljskog objekta.
Policajci su ga doveli u Policijsku postaju Nova Gradiška gdje je i zadržan, a alko testom mu je očitana koncentracija alkohola u organizmu od 2,48 promila.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je otuđeni bicikli vlasništvo 34-godišnjaka. Bicikli je vraćen vlasniku te su mu uručeni podaci o počinitelju zbog eventualnog pokretanja privatne tužbe, a protiv 22-godišnjeg počinitelja policija podnosi optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Klaster Slavonija na turističkom sajmu u Riminiju

Autor - 05/11/2019 0
SLAVONSKI BROD – Turističke zajednice Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske i Virovitičko-podravske županije realizirale su predstavljanje klastera Slavonija na sajmu TTG…

JAVNI POZIV

Autor - 11/09/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na temelju čl.14. Odluke o ustrojstvu i djelokrugu županijskih upravnih tijela (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije,broj 20/05) i…