POLICIJA USPIJEŠNO RIJEŠILA DVIJE PROVALE

671 0

NOVA GRADIŠKA, 6. srpanj 2012. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška uspješno su riješili dvije provale u obiteljske kuće u Novoj Gradiški i otkrili lopove.

 

– U vezi kaznenog djela teške krađe policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su kriminalističkim istraživanjem nad 34-godišnjakinjom, utvrdili da je ona zajedno sa 23-godišnjakom počinila kazneno djelo. Oni su iz obiteljske kuće u Novoj Gradiški, Ulica P. Kralja Zvonimira, otuđili zlatni nakit i satove. Policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 23-godišnjakom i 34-godišnjakinjom utvrdili da su oni krajem travnja, provalili u obiteljsku kuću (vlasništvo 42-godišnjaka) u Novoj Gradiški, Trg Grigora Viteza i iz unutrašnjosti otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, te više tisuća kuna. Policija protiv oboje dostavlja posebno izvješće kao dopune kaznenim prijavama – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

ČAMCEM PREKO SAVE

Autor - 05/11/2013 0
Policija je u pretrazi prostorija koje koristi 46-godišnjak, na području općine Klakar, pronašla razno streljivo, kuburu ručne izrade i lovačku…