POLICIJSKA 24 SATA – Zbog prebrze vožnje sletio u Savu i udavio se

880 0

6. srpanj 2012. – U vezi pronalaska osobnog automobila i mrtvog

tijela 50-godišnjeg muškarca u rijeci Savi u blizini graničnog prijelaza Svilaj, policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje i temeljem prikupljenih saznanja, utvrdili da je riječ o prometnoj nesreći. Dana 22./23. lipnja u vremenu od 0 do 6 sati, 60-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom, novosadskih registracijskih oznaka i broja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u Savu, te je pritom smrtno stradao.

 

UKRADEN NOVČANIK – Jučer, oko 11.30 sati u Slavonskom Brodu, u Horvatovoj ulici na prostoru gradske tržnice, 58-godišnjakinja je na prodajnom pultu zaboravila novčanik sa novcem (više stotina kuna) i osobnim dokumentima, što je netko protupravno prisvojio. Policija traga za počiniteljem.

 

ZA VOLANOM UNATOČ ZABRANI – Oko 16.15 sati, jučer, u Slavonskom Brodu, Svačićeva, policijski službenici su utvrdili da 26-godišnjak upravlja osobnim automobilom Opel pod zabranom. Također su utvrdili da drugi 26-godišnjak, upravlja automobilom Kia, pod zabranom, krećući se Šetalištem braće Radića u Slavonskom Brodu. Policija protiv obadvojice vozača podnosi kaznene prijave.

 

NOVOSAĐANIN SMRTNO STRADAO U PROMETNOJ NEZGODI – U vezi pronalaska osobnog automobila i mrtvog tijela 50-godišnjeg muškarca u rijeci Savi u blizini graničnog prijelaza Svilaj, policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje i temeljem prikupljenih saznanja, utvrdili da je riječ o prometnoj nesreći. Dana 22./23. lipnja u vremenu od 0 do 6 sati, 60-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom, novosadskih registracijskih oznaka i broja, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u Savu, te je pritom smrtno stradao.

 

DANAC TEŠKO POVRIJEĐEN NA AUTOCESTI – Noćas, oko pet minuta iza ponoći u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti kod Bukovlja, teško je ozlijeđen 48-godišnji državljanin Danske. On je upravljao osobnim automobilom Opel, danskih nacionalnih oznaka i broja, krećući se južnom kolničkom trakom, te je zbog ne držanja strane kretanja, prešao na lijevu prometnu traku, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju sletio s kolnika, udarivši u metalnu odbojnu ogradu. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 48-godišnji vozač, koji je prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržan na daljnjem liječenju. Policija je protiv vozača donijela prekršajni nalog, a Općinskom državnom odvjetništvu dostavlja obavijest.

 

BELGIJANAC BMW-om 238/h – Prometni policajci su danas oko 8.30 sati na autocesti kod Slavonskog Broda utvrdili da 40-godišnjak upravlja osobnim automobilom BMW, belgijskih nacionalnih oznaka i broja, krećući se brzinom od 238 kilometara na sat. Protiv njega su donijeli prekršajni nalog kojim je kažnjen novčanom kaznom uz zaštitnu mjeru zabrane korištenja inozemnom vozačkom dozvolom na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

 

Jučer je na području policijske uprave evidentirano devet (9) kaznenih djela od kojih je većina u strukturi općeg kriminaliteta, a najbrojnija su imovinska kaznena djela. U području prometa, dogodilo se pet (5) prometnih nesreća u kojima su dvije (2) osobe teško ozlijeđene, a dvije (2) osobe lakše. Također je evidentirano sedam (7) prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan (1) iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post