POLICIJSKA 24 SATA

658 0

NOVA GRADIŠKA, 3. studeni 2014. – U petak oko 16 sati u Slavonskom Brodu u blizini raskrižja ulica Bakačeva i Livadićeva 44-godišnjakinji iz Slavonskog Broda dok je hodala ulicom s leđa su prišle dvije mlađe muške osobe

i iz ruke joj istrgnuli torbu s novčanikom i dokumentima. Jednog od muškaraca kod kojeg se nalazila ukradena torba u ulici Stanka Vraza sustigao je 50-godišnjak iz Slavonskog Broda, koji ga je zadržao do dolaska policije. Kriminalističkim istraživanjem policija je pronašla i drugu osobu, a za ovo kazneno djelo osumnjičeni su 28-godišnjak iz Slavonskog Broda i 26-godišnjak s područja općine Donji Andrijevci protiv kojih će policija nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa – priopćila je Brodsko-posavska policija.

 

POLICIJA PRONAŠLA PROVALNIKA – nje zbog kaznenog djela teška krađa, koje se dogodilo početkom listopada u jutarnjim satima u Slavonskom Brodu, kada je provaljeno u jedan kiosk odakle su otuđene razne vrste cigareta, čokoladica i alkoholnih pića i pri tom nanesena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Kriminalističkim istraživanjem policija je riješila ovo kazneno djelo za koje je osumnjičena mlađa muška osoba iz Slavonskog Broda protiv koje će policijski službenici dostaviti Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu posebno izvješće.

 

VIKEND SAŽETAK – Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 24 kaznena djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 23 kaznena djela su na štetu imovine i to sedam (7) kaznenih djela krađe, devet (9) kaznenih djela teške krađe i sedam (7) kaznenih djela oštećenja tuđe stvari. U području prometa dogodilo se 17 prometnih nesreća od kojih devet (9) prometnih nesreća s materijalnom štetom i osam (8) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je devet (9) osoba lakše i jedna (1) osoba teže ozlijeđeno. Evidentirano je pet (5) prekršaja narušavanja javnog reda i mira, dva (2) prekršaja zlouporabe opojnih droga i dva (2) prekršaja iz ostalih zakona. Na graničnim prijelazima prometovalo je 149 127 putnika i 43 857 vozila.

Related Post