POLICIJSKA 24 SATA

580 0

SLAVONSKI BROD, 15. srpnja 2015. – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je devet (9) kaznenih djela općeg kriminaliteta.

U strukturi općeg kriminaliteta svih devet (9) kaznenih djela su na štetu imovine i to tri (3) kaznena djela krađe i šest (6) kaznenih djela teške krađe. U prometu na cestama dogodile su se četiri (4) prometne nesreće od kojih tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom i jedna (1) prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna (1) osoba lakše ozlijeđena. Evidentirana su tri (3) prekršaja. Od ostalih događaja zabilježen jedan pronalazak neeksplodiranih ubojitih sredstava.

 

I KRAĐA BICIKLA JE KAZNENO DJELO – Policijski službenici su jučer kod 18 i 17-godišnjaka iz Slavonskog Broda pronašli i uz potvrdu oduzeli tri ukradena bicikla. Provedenim kriminalističkim istraživanjem dvojica mladića osumnjičena su za kazneno djelo krađe. Sumnjiči ih se da su zajedno 23. svibnja u Slavonskom Brodu iz otvorenog dvorišta 45-godišnjaku otuđili dva bicikla, a 18-godišnjaka se još sumnjiči za krađu kada je u noći 26./27. svibnja u Slavonskom Brodu iz dvorišta ukraden bicikli 23-godišnjaku. Sva tri pronađena bicikla biti će vraćena vlasnicima.

 

DOBRO PIJANA IZAZVALA PROMETNU NESREĆU – Jučer oko 14,30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulica Josipa Runjanina i Mostarske ulice dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Osobnim automobilom, SB-registracija pod utjecajem alkohola s 2,23 promila upravljala je 29-godišnjakinja iz Slavonskog Broda koja se kretala kolnikom ulice Josipa Runjanina od sjeveroistoka prema jugozapadu. Dolaskom do raskrižja na znak „obavezno zaustavljanje“ ušla je na kolnik Mostarske ulice bez zaustavljanja i nije propustila osobni automobil, ZG-registracija kojim je upravljao 35-godišnjak s područja općine Sibinj i kretao se kolnikom Mostarske ulice od sjeverozapada u smjeru jugoistoka (ulicom s prednošću prolaska) i započeo skretanje u ulicu Josipa Runjanina u smjeru sjeveroistoka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela osobnog automobila, SB-registracija u lijevi bočni dio osobnog automobila, ZG-registracija koji je uslijed udara odbačen u smjeru jugozapada te je svojim stražnjim djelom udario u osobni automobil, SB-registracija, koji se nalazio zaustavljen ispred raskrižja radi propuštanja vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaza. Policija će 29-godišnjakinju zbog prekršaja kojim je uzrokovala prometnu nesreću i upravljanja pod utjecajem alkohola prekršajno prijaviti.

Related Post

KRALI I OTIMALI

Autor - 18/03/2013 0
POLICIJSKI VIKEND, 18. ožujak 2013. – Tijekom vikenda na području policijske uprave evidentirano je 17 kaznenih djela općeg kriminaliteta. U…

S 2,43 promila sletio s ceste

Autor - 18/10/2010 0
OKUČANI, 18. listopada 2010. – Jučer oko 19,20 sati u Dubovacu je 36-godišnjak s područja Pakraca je upravljajući osobnim automobilom…