POLICIJSKA 24 SATA

671 0

SLAVONSKI BROD / REŠETARI, 2. prosinac 20125. – Policijski službenici su jučer u dovršenim kriminalističkim istraživanjima za šest imovinskih i jedno kazneno djelo krivotvorenja novca osumnjičili tri osobe.

Za pet kaznenih djela krađe bicikala osumnjičeni su 27-godišnjak iz Siska i 25-godišnjak iz Slavonskog Broda. Sumnjiči ih se da su tijekom listopada i studenog na području grada Slavonskog Broda počinili pet kaznenih djela krađe bicikala čime su oštetili vlasnike za više tisuća kuna.

 

Za kaznena djela prijevare i krivotvorenje novca osumnjičen je 30-godišnjak s područja općine Rešetari. Njega se sumnjiči da je 23. studenog na području općine Garčin prilikom kupnje svinja, vlasniku platio sa tri krivotvorene novčanice od po stotinu eura u namjeri da ga prevari i lažan novac stavi u optjecaj kao pravi. Policija će protiv osumnjičenih zbog kaznenih djela za koja ih se sumnjiči nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznene prijave.

 

U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirano je šest (6) kaznenih djela krađe. Dogodile su se dvije (2) prometne nesreće od kojih jedna (1) s materijalnom štetom i jedna (1) s ozlijeđenim osobama u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Evidentiran je jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira i dva (2) prekršaja iz ostalih zakona.

Related Post

IZGORJELA TRI AUTOMOBILA

Autor - 27/10/2015 0
SLAVONSKI BROD, 27. listopad 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje u vezi događaja…

KAZNENA DJELA

Autor - 02/04/2014 0
SLAVONSKI BROD – Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporaba…