POLICIJSKA 24 SATA

668 0

SLAVONSKI BROD, 5. svibnja 2016. – Jučer, dana 4. svibnja, policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 25-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela prijevare.

Naime, policija sumnjiči dvojicu 25-godišnjaka da su dana 20. i 21. travnja, u tri ugostiteljska objekta na području općine Donji Andrijevci i Velika Kopanica, iz kladomata izvadili potvrde temeljem kojih su im konobari isplatili naznačene iznose (više tisuća kuna) sukladno ugovoru o poslovanju s kladionicom.

 

Oštećeni su naknadno shvatili da su prevareni, jer nisu mogli nadoknaditi isplaćene iznose, obzirom da su osumnjičeni prethodno podignuli novac temeljem istih potvrda. Policijski službenici protiv dvojice 25-godišnjaka podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama općinskom državnom odvjetništvu.

 

VANDALIZAM NA BRODSKOJ TRŽNICI – Dana 4. svibnja, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri maloljetne osobe na okolnosti počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dana 27. ožujka, u noći, u Slavonskom Brodu, na gradskoj tržnici, u Horvatovoj ulici, oštetili betonsku prodajnu klupu i nekoliko prijenosnih drvenih štandova koje su prevrnuli. Policijski službenici protiv četiri mlađe osobe podnose posebno izvješće općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

POŽAR U ŽUPNOM UREDU – Dana 4. svibnja, oko 9.30 minuta, u Oriovcu je došlo do zapaljenja župnog ureda. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Oriovac. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su očevidom uz nazočnost inspektora zaštite od požara utvrdili da je do požara došlo uslijed prijenosa topline dimnjaka na drvenu krovnu konstrukciju, kojom prilikom je izgorio veći dio krovišta i stropne konstrukcije. Policija o događaju dostavlja izvješće općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

PRONALAZAK UBOJITIH SREDSTAVA – Dana 4. svibnja, oko 9.30 minuta, u Slavonskom Brodu, u Županjskoj ulici, djelatnik tvrtke sa područja Slavonskog Broda, prilikom izvođenja radova radnim strojem je iskopao dva ubojita sredstva. Policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu su na mjestu pronalaska utvrdili da je riječ o dva topovska zrna, kalibra 100 milimetara, koje su preuzeli na siguran način radi daljnjeg uništenja. (Fo Požeška biskupija)

Related Post