POLICIJSKA 24 SATA

887 0

18. travanj 2013. – MASKIRANI RAZBOJNIK – Oko 20.30 sati,

sinoć, u Slavonskom Brodu, u Štamparevoj ulici, maskirani muškarac je u kiosku počinio kazneno djelo razbojništva nad 34-godišnjom zaposlenicom, od koje je uz prijetnju oduzeo nekoliko tisuća kuna. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Muškarac je starosti od 30 do 40 godina, jače tjelesne građe, visine od 180 do 190 centimetara, a bio je odjeven u tamno plavu trenirku. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela.

 

KRALI KOTLOVE ZA PEČENJE RAKIJE – U vremenu od 12. do 17. travnja, trojici muškaraca u dobi od 54, 62 i 80 godina iz Lovčića, Slobodnice i Batrine otuđeni su bakreni kotlovi. Policiji su prijavili, da im je netko iz otvorenog, neograđenog dvorišta, odnosno neadekvatno osigurane šupe otuđio bakreni kotao za pečenje alkoholnih pića (sveukupno 3 kom). Policija traga za počiniteljima kaznenog djela i otuđenim predmetima.

 

PRONAĐENI KRADLJIVCI TRIMERA – Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom i 45-godišnjakom, kojim je policija utvrdila, da su njih dvojica 4. travnja u Slavonskom Brodu, u poduzeću u Vinogradskoj ulici, iznajmili trimer za košnju trave, koji do jučer nisu vratili vlasniku. Trimer je pronađen kod 45-godišnjaka, oduzet i vraćen oštećenoj pravnoj osobi. Policijski službenici protiv dvojice muškaraca podnose kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

IZ OTKLJUČANE KUĆE STARICI UKRAO NOVAC – Policijski službenici Policijske postaje Vrpolje, jučer su razriješili kazneno djelo krađe od 28. veljače (veza: dnevna informacija od 1. ožujka). Naime, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom, potvrdili su sumnju da je on, dana 28. veljače oko 12.50 sati, u Donjim Andrijevcima, ušao u otključanu kuću u vlasništvu 88-godišnjakinje i otuđio nekoliko tisuća kuna. Policija protiv njega podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu kao dopunu kaznenoj prijavi.

 

UKRALI TORBICU I KREDITNU KAREDITNU – Jučer je u Policijskoj postaji Vrpolje dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i 34-godišnjakom, kojim je potvrđena sumnja da su njih dvojica, 14. travnja, u Slavonskom Šamcu, unutar ugostiteljskog objekta, otuđili torbicu sa osobnim stvarima, dokumentima i nekoliko stotina kuna, u kojoj se također nalazila i bankovna kartica sa PIN-om (vlasništvo 56-godišnjaka). Potom su na bankomatu, koristeći otuđenu karticu, podigli nekoliko tisuća kuna. Policija protiv 19-godišnjaka i 34-godišnjaka podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, kao dopunu kaznenoj prijavi za kazneno djelo krađe.

 

BICIKLIST NAPUIHAO 2,73 PROMILA – Jučer, oko 13.50 sati, u Novoj Gradiški, u Relkovićevoj ulici, policijski službenici su nadzirući promet utvrdili da 48-godišnjak upravlja biciklom pod utjecajem alkohola. Alkotestom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,73 promila, te su ga isključili iz prometa i zadržali u policiji do otriježnjenja. Protiv 48-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog.

Related Post