Policijska uprava brodsko-posavska obavještava građane o ljetnom radnom vremenu upravnih poslova

680 0

SLAVONSKI BROD, 3.  lipnja 2020. – Poštovani građani, radi usklađivanja radnog vremena policijskih uprava s radnim vremenom tijela državne uprave te  županijskih i gradskih službi, kao i radi ostalih potreba službi policijskih uprava u ljetnom radnom vremenu, Odlukom ministra unutarnjih poslova određeno je ljetno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj.

Radno vrijeme upravnih poslova za područje Slavonskog Broda i Nove Gradiške je utorkom od 9 do 17, a ostalim radnim danima od 7 do 15 sati.

Obavljanje navedenih poslova, organizirano je  u skladu sa specifičnim okolnostima, mogućnostima i mjesnim prilikama, uz ispunjenje svih epidemioloških mjera.Za sve dodatne informacije i upute građani se mogu informirati i dogovoriti drugi način obavljanja posla, putem e-pošte ili pozivom na javno dostupne brojeve telefona: 035/211-102 za područje Slavonskog Broda te na telefonski broj: 035/211-611 za područje Nove Gradiške. Kontakt telefoni su dostupni i na slijedećoj poveznici. Pozivamo građane da se koriste sustavom e-građani za ishodovanje e-putovnice i  e- vozačke dozvole.

Radno vrijeme za rad sa strankama utorkom od 9 do 17 sati, a ponedjeljkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 8 do 14 sati.

Navodi u priopćenju Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

POMOZI I TI, NAZOVI 193

Autor - 30/04/2019 0
Povodom obilježavanja 4. svibnja – Dana vatrogastva i svibnja – Mjeseca zaštite od požara, Hrvatska vatrogasna zajednica održava edukativnu akciju…

HRVATSKI ŽUPANI:

Autor - 03/12/2013 0
Analiza Udruge poslodavaca u zdravstvu pokazuje da će do kraja 2013. godine novi gubici u zdravstvu iznositi oko tri milijarde…