NAJLJEPŠA HRVATICA: Mia Pojatina iz Hotela kralj Tomislav krenula u osvajanje titule Miss Universe svijeta

4885 0

NOVA GRADIŠKA, 26.  travnja 2018. – Najljepša Hrvatica u izboru Miss Universe Hrvatska za 2018. godinu, 22-godišnja Novogradiščanka  Mia Pojatina boravila je danas u svom rodnom gradu.

   Uz puno emocija  bio je to  susret sa  prijateljima, roditeljima i bakom, predstavnicima  Grada Nova Gradiška  predvođenih gradonačelnikom Vinkom Grgićem, Turističke zajednice predvođenih direktoricom Dinkom Matijević. Bio je tu i Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatska sa suprugom Marijom, čovjek koji je odrastao u Novoj Gradiški  i preko Bakra došao do Amerike, te Nathalie  Kovačević   i Nenad Matijašević, osobe koje je   Vladimir Kaljević istaknuo kao  zaslužne, uz Hotel „Kralj Tomislav“,  za održavanje i  afirmaciju Miss Universe Hrvatska.

 Dobrodošlicu joj  je uputio gradonačelnik Vinko Grgić  kazavši da su Novogradiščani ponosni na njen uspjeh, koji za afirmaciju  Nove Gradiške  puno znači.  Potvrdio je to i Vladimir Kraljević kazavši kako je pred Miom puno izazova i natjecanje za Miss Universe svijeta  koji će gledati milijardu ljudi  koji će čuti za Novu Gradišku.

   -Mia ima sve predispozicije  da pobijedi u konkurenciji 92. zemlje, zna vrlo dobro engleski jezik i jako je snalažljiva – kazao  je Vladimir Kraljević.

   – Koliko ste vi ponosni na mene, ja sam tri puta više na vas. Ne mogu vam opisati taj osjećaj, ništa ne bih mogla bez vas. Svakodnevno su mi stizale poruke i pozivi podrške. Ovo je jedno, zaista, novo iskustvo. Ja vjerujem da ću se u svemu tome snaći i da ću dati sve od sebe da opravdam vaše povjerenje i pronesem dobru sliku o našem gradu – kazala je Mia Pojatina.

Vjerujemo da u cijeloj  prići izbora za Miss Universe  svijeta nije bez razloga u Novoj Gradiški i Hotelu kralj Tomislav prije nekoliko dana  boravila i Ivana  Trump, bivša supruga  američkog predsjednika Donalda Trumpa.

 

Related Post

POLICIJA EDUCIRA NAJMLAĐE

Autor - 18/10/2012 0
DRAGALIĆ/OKUČANI, 18. listopad 2012. – U okviru preventivnog projekta pod nazivom „Zaštita djece od minsko-eksplozivnih sredstava i oružja“, koji provode…