Policijski službenici na 8. Dječjem sajmu

589 0

Policijski službenici su dijelili razne brošure i odgovarali na pitanja znatiželjne djece, vezana za sigurno sudjelovanje u prometu i nasilje među djecom, u cilju propagiranja pozitivnog ponašanja te prevencije i sprječavanja negativnog, odnosno društveno neprihvatljivog ponašanja.

SLAVONSKI BROD, 18. rujna 2018. – Dana 16. rujna 2018. godine u Slavonskom Brodu, u Vukovarskoj ulici (prostor Tvrđave), održan je „8. Dječji sajam 2018“., na kojem su sudjelovali policijski službenici Postaje prometne policije i Policijske postaje Slavonski Brod. Tradicionalna gradska manifestacija ove je godine okupila oko 50 izlagača, a raznovrsni sadržaji i bogat zabavni dio programa ponovno je privukao velik broj roditelja i djece.

Osim velikog izbora dječjih igračaka i opreme za mališane, ovogodišnji sajam svim posjetiteljima je nudio i zabavni dio programa u sklopu kojeg su nastupili polaznici gradskih dječjih vrtića, Kazališna družina „Ivana Brlić Mažuranić“ te plesne skupine i klubovi iz Slavonskog Broda. Također, organizirana je i kružna utrka i utrka ubrzanja KKK „Olimpik“, druženje s mađioničarom, te drugi zabavni sadržaji.

Policijski službenici su dijelili razne brošure i odgovarali na pitanja znatiželjne djece, vezano za sigurno sudjelovanje u prometu, kao i na pitanja vezano za nasilje među djecom, u cilju propagiranja pozitivnog ponašanja te prevencije i sprječavanja negativnog, odnosno društveno neprihvatljivog ponašanja. (Policijski službenik za odnose s javnošću PUBP Stjepan Kukura)

Related Post

DAN CIVILNE ZAŠTITE

Autor - 01/03/2016 0
Slavonski Brod 29. veljače 2016. – Povodom predstojećeg Dan civilne zaštite, danas su se u Velikoj vijećnici županijske uprave sastali…

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 31/03/2014 0
SLAVONSKI BROD, 31. ožujak 2014. – Tijekom proteklog vikenda na području policijske uprave evidentirano je 29 kaznenih djela od kojih…