POLICIJSKI VIKEND

841 0

Tijekom vikenda na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 13 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (11) imovinska kaznena djela.

U području prometa se dogodilo 14 prometnih nesreća s materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Također su zabilježena dva (2) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

POLICIJA TRAŽI MLADIĆE KOJI SU TEŠKO OZLIJEDILI 23-GODIŠNJAKA – Dana 28. prosinca, oko 5.45 sati, u Slavonskom Brodu, u Ulici Petra Krešimira IV, nakon verbalnog sukoba, nepoznati mladići su fizički nasrnuli na 23-godišnjaka, ozlijedivši ga. Ozlijeđeni 23-godišnjak je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći i zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policija nastavlja daljnji rad na pronalasku počinitelja i utvrđivanju bitnih činjenica vezanih uz ovaj događaj te podnošenju odgovarajućih prijava.

 

UHIĆENA DVOJICA NASILNIKA – U nedjelju (28. prosinca), oko 18.40 sati, u Slavonskom Brodu, u Štamparevoj ulici, zbog prethodnih nesuglasica, javni red i mir su remetili 18-godišnjak i 21-godišnjak, koji su verbalno i fizički napali 23-godišnjaka. U trenutku kada je 23-godišnjak pokušao pobjeći oštetili su osobni automobil u kojem se nalazio. U ovom događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policijski službenici su oko 19 sati, uhitili 18-godišnjaka i 21-godišnjaka nad kojima su dovršili kriminalističko istraživanje, te protiv obojice podnose prekršajne i kaznene prijave mjerodavnim tijelima.

Related Post

PRONALAZAK UBOJITIH SREDSTAVA

Autor - 03/04/2014 0
Policija podsjeća građane da je i dalje aktualna akcija „Manje oružja – manje tragedija“, te poziva na dragovoljnu predaju ilegalnih…