PIJANCI U PROMETU – U G. BOGIĆEVCIMA BEZ DOZVOLE SA 3,03 PROMILA VOZIO NEREGISTRIAN MOPED

643 0

SLAVONSKI BROD, 25. listopada 2010. – Policija je tijekom vikenda provela preventivno-represivnu akciju „Alkohol“ s ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu i sprečavanja neželjenih posljedica do kojih najčešće dolazi zbog alkoholiziranih vozača. Tijekom akcije policijski službenici su poduzeli ukupno 59 mjera i radnji prema sudionicima u prometu koji su činili prekršaje. Protiv vozača koji su bili pod utjecajem alkohola, policija je postupala u 26 slučajeva. Najveća izmjerena koncentracija alkohola tijekom vikenda bila je 3,03 promila, izmjerena u Gornjim Bogićevcima kod 39-godišnjeg vozača mopeda marke „Ital-Scooter BT49R“, bez registracije, s kojim je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje. Pored ovih prekršaja, najbrojniji bili su i prekršaji nepropisne brzine u 19 slučajeva.

 

NOVI VAROŠ:

Jučer, oko 0,45 sati kod mjesta Novi Varoš, policijski službenici u zaštiti državne granice su prilikom kontrole prometa, zaustavili osobni automobil Citroen Saxo, kojim je upravljao 22-godišnjak. Izvršili su alko-testiranje nad vozačem i utvrdili da je pijan. Koncentracija alkohola u njegovu organizmu je iznosila 1,68 promila. Vozač je doveden i zadržan u službenim prostorijama do otriježnjenja, a protiv njega policija podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

NOVA GRADIŠKA:

Jučer u 2,05 sati, u Novoj Gradiški, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da 25-godišnjak upravlja mopedom pod utjecajem alkohola. Utvrđena je koncentracija alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 1,43 promila. Policija je od njega privremeno oduzela moped, obzirom da nije posjedovao nikakvu dokumentaciju, do utvrđivanja vlasništva mopeda. Protiv 25-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja u prometu.

Related Post

POŽAR

Autor - 22/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 22. listopad 2012. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su u subotu oko 0,50 sati u Kolodvorskoj…

PROVALJENO U GRADSKU UPRAVU

Autor - 16/02/2015 0
NOVA GRADIŠKA – Zbog provale pripadnici Policijske uprave brodsko-posavske su jučer poslije podne i sinoć obavljali očevid u prostorima gradske…