POLICIJSKI VIKEND – Zima zaustavila prijestupnike

404 0

6. veljača 2012. – Na području Policijske uprave

brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda evidentirano je ukupno devet kaznenih djela od kojih su sedam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta, jedno kazneno djelo iz gospodarskog i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta svih sedam kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to četiri kaznena djela krađe (jedna krađa i tri krađe kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti), jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo utaje i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća od kojih jedna prometna nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena.

 

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je ukupno sedam prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona i četiri prekršaja iz ostalih zakona.

Related Post