POLICIJSKO IZVJEŠĆE

721 0

Provala u crkvu i poljoprivrednu zadrugu

 

 

TEŠKO OZLIJEĐEN VOZAČ MOPEDA

 

– Jučer, oko 18.15 sati, u Gundincima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je pri slijetanju mopeda u kanal, teško ozlijeđen 42-godišnjak. Upravljajući mopedom, prije stjecanja prava na upravljanje, bez zaštitne kacige na glavi, 42-godišnjak je u zavoju udesno, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem i sletio u kanal. U ovoj prometnoj nesreći, vozač mopeda je teško ozlijeđen, te prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na Odjelu reanimacije. Policijski službenici, vozača nisu mogli alko-testirati zbog težine ozljeda, te su uzeti uzorci radi analize na alkohol, nakon čega će policija podnijeti odgovarajuća pismena mjerodavnima.

 

IZ CRKVE UKRALI NEKOLIKO STOTINA KUNA

 

– Dana 18. srpnja, u Policijskoj postaji Okučani, zaprimljena je prijava o provali (17./18. srpnja) u prostorije crkve, na području Gornjih Bogićevaca, iz koje je otuđeno više stotina kuna. Policija traga za počiniteljem kaznenog djela teške krađe.

 

UHVAĆEN PROVALNIK U KUĆE NA PODRUČJU OPĆINE STARO PETROVO SELO

 

– Jučer, oko 13.30 sati, provaljeno je u obiteljsku kuću, vlasništvo 54-godišnjaka, na području općine Staro Petrovo Selo. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, ubrzo su pronašli počinitelja i otuđene predmete koje su vratili vlasniku. U nastavku kriminalističkog istraživanja nad njim, utvrđeno je da je tijekom lipnja/srpnja, provalio u obiteljsku kuću na području općine Staro Petrovo Selo, otuđivši glazbenu liniju i zvučnike. Policija podnosi odgovarajuća pismena mjerodavnima.

 

JOŠ DVIJE KRAĐE

 

– U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer su prijavljene dvije krađe. U prvom slučaju, u vremenu od 7,30 do 8 sati, u Slavonskom Brodu, naselje Andrije Hebrang, netko je iskoristio nepažnju 70-godišnjakinje, te iz stana otuđio manju količinu novca. U drugom slučaju, oko 10.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Runjaninovoj ulici, netko je iz otključanog osobnog automobila sa sjedala otuđio torbicu sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i nekoliko stotina kuna (vlasništvo 38-godišnjakinje). Policija traga za počiniteljima ovih kaznenih djela i otuđenim predmetima.

 

MALOLJETNIK UKRAO MOBITEL

 

– Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer su u okviru kriminalističkog istraživanja utvrdili, da je 15-godišnjak, dana 19./20. travnja, na novogradiškom području, u ugostiteljskom objektu, iskoristio nepažnju 40-godišnjaka iz Zagreba, otuđivši mu mobitel, kojeg je potom prodao. Mobitel je pronađen i vraćen vlasniku, a protiv 15-godišnjaka policija podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi zbog sumnje u kazneno djelo krađe Općinskom državnom odvjetništvu za mladež i izvješće Centru za socijalnu skrb u Novoj Gradiški.

 

PROVALA U POLJOPRIVREDNU ZADRUGU

 

– U Policijskoj postaji Okučani, jučer, oko 16.20 sati, zaprimljena je dojava o oštećenju poljoprivredne zadruge na području općine Gornji Bogićevci. Izlaskom na mjesto događaja, policija je potvrdila da su razbijena stakla na zgradi zadruge, razbacan veći dio prodajnih artikala, te su također oštećena dva vozila i traktor. Policijski službenici Policijske postaje Okučani, provode kriminalističko istraživanje nad više osoba.

Related Post