POLICIJSKO IZVJEŠĆE

4502 0

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su jučer u prijepodnevnim satima u suradnji sa službenicima carine nadzirali prodajni prostor tržnice u Novoj Gradiški. Pritom su kod 70-godišnjakinje pronašli oko 10 paketa rezanog duhana,

težine 4,5 kilograma. Daljnje postupanje i podnošenje odgovarajućih pismena su preuzeli carinski službenici.

 

Jučer je na području policijske uprave evidentirano pet (5) kaznenih djela od kojih je većina u strukturi općeg kriminaliteta. U području prometa, dogodile su se dvije (2) prometne nesreće s materijalnom štetom. Također su evidentirana tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

UKRAO DIO KAZANA ZA PEČENJE RAKIJE – Dana 3./4. srpnja, u vremenu od 21 do 10 sati, nepoznati počinitelj je na području Klakara iz dvorišta obiteljske kuće otuđio dio kazana za pečenje rakije, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

PREKO GRANICE S NEDOZVOLJENIM TABLETAMA – Granični policajci su jučer, oko 14.50 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom redovite kontrole, pronašli i oduzeli oko 120 komada tableta (sadrže psihotropne tvari) za koje 42-godišnja vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju. Protiv nje policija dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

 

SVAĐA ZBOG KOZE – Oko 9 sati, jučer, na području općine Donji Andrijevci, zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije 64-godišnji i 32-godišnji susjedi su remetili javni red i mir, vičući i psujući jedan na drugoga. U ovom slučaju zbog koze koja je došla do bazena u kojem se kupaju djeca. Protiv obojice policija dostavlja optužne prijedloge Prekršajnom sudu.

 

NASILNI PIJANI GOST – Jučer, oko 12.30 sati u Slavonskom Brodu, Starčevićeva ulica, u vidno alkoholiziranom stanju, javni red i mir je narušavao 66-godišnjak. On je nezadovoljan uslugom 28-godišnjeg zaposlenika trgovine, vikao i galamio, te potom o pod trgovine razbio svoj mobitel. Policija protiv njega podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu.

 

U REŠETARIMA UHITILI PIJANOG MOPEDISTU – Policijski službenici su jučer, oko 17,30 sati, na području općine Rešetari, utvrdili da 39-godišnjak iz Siska upravlja mopedom pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,29 promila. Policijski službenici su ga doveli i zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, te protiv njega podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

RAZBOJNIŠTVO

Autor - 02/07/2015 0
SLAVONSKI BROD, 2. srpanj 2015. – Danas Oko 17,45 sati u Slavonskom Brodu, u ulici V. Nazora, nepoznati muškarac počinio…