Poništen natječaj za obnovu sportske dvorane jer se nitko nije javio na natječaj

468 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 3. siječnja 2019. – Ne tako davno bilo je nezamislivo da se na raspisani natječaj u oblasti građevinarstva nitko ne javi na natječaj. Kako kaže župan Danijel Marušić desila se nevjerojatna stvar da je Brodsko posavska županija morala poništiti natječaj jer se nitko na njega nije javio.

-Nije to lijepa priča. Radi se o obnovu sportske dvorane Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški. Natječaj vrijedan 1,6 milijuna kuna za prvu fazu obnove dvorane smo morali poništit jer se na njega nije nitko javio. Razlog koji je sada prisutan je da više nema kapaciteta i radne operative koja bi izvela radove. U prvoj fazi trebalo je obaviti odvajanje vode od dvorane i sa području grada Nova Gradiška nitko se nije javio. Natječaj ćemo ponovit i vjerujem dvoranu temeljito obnoviti . Ukupna vrijednost radova na obnovi dvorane je veća od 3 milijuna kuna – kaže župan Danijel Marušić.

Related Post

PROSLAVLJEN DAN OPĆINE REŠETARI

Autor - 05/05/2017 0
REŠETARI – Brojnim događanjima danas je obilježen Dan općine Rešetari. Središnji događaji bili su otkrivanje spomen biste prvom hrvatskom predsjedniku…