JOŠ JEDNA LJEPOTICA: Energetska obnova zgrade Gimnazije

477 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 3. siječnja 2019. – Govoreći prvog dana ove godine, prilikom posjete rodilištu Opće bolnice Nova Gradiška, o projektima koji će se u Novoj Gradiški realizirati u 2019. godini preko Brodsko-posavske županije, župan Danijel Marušić, naveo je i energetsku obnovu zgrade novogradiške Gimnazije.
Ovaj projekt uklapa se u gradske projekte energetske obnove i uređenja pročelja zgrada u središtu grada. Bit će to, kako za obnovljene zgrade voli reći gradonačelnik Vinko Grgić, još jedna gradska ljepotica. Ove godine u samom središtu grada bit će ih još.
Uz zgradu „starog suda“ sada Katastra, energetska obnova obaviti će se ove godine na zgradi Doma kulture i zgradi Prekršajnog suda u Relkovićevoj ulici, a očekuje se da i Policijska uprava brodsko-posavska, uz potporu Grada, obnovi i zgradu Policijske postaje Nova Gradiška.
Kako doznajemo ove se godine planira energetski obnoviti i tzv. „županija“, zgrada na uglu Gajeve i Ulice Karla Djenješa. Time će zgrade u najužem središtu Nove Gradiške biti obnovljene i ono će dobiti sasvim novo lice koje će sigurno plijeniti pozornost Novogradiščana, ali i svih onih koji dođu u naš grad.

Related Post

Pazi, knjiga!

Autor - 02/11/2017 0
Ponedjeljak, 6.11. u Domu kulture Događanja u sklopu tradicionalnog i vrlo uspješnog festivala knjige i književnosti naziva Pazi, knjiga! ove…

ŠTO RADI CRVENI KRIŽ

Autor - 07/03/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 6. ožujak 2012. – Sve je više ljudi koji dolaze u Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška i…

Obilježavanje Dana 3. gbr „Kune“

Autor - 20/04/2017 0
Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune“ ogranak Nova Gradiška, domaćin je obilježavanja ovogodišnje 26. obljetnice osnutka 3. gardijske brigade „Kune“.…