Predstava “IZBORI”

619 0

Novogradiška kazališna publika u petak 16. prosinca imala je prigodu još jednom „proći kroz izbore“, ali ovoga puta odgledavši kazališnu predstavu IZBORI koju je na hrvatske kazališne daske postavio LUDENS TEATAR ,

a na scenu novogradiškog Doma kulture dovelo Učilište Relković.

 

 

Glumci „Ludens“ teatra s predstavom „Izbori“ u režiji Daria Harjačeka publici su dočarali djelić naše svakodnevnice kroz puna dva sata suvremene i aktualne komedije.

Središnja tema priče „vrti“ se oko reizbora američkog predsjednika i njegova nastojanja da, osim što ostane na vlasti, prikupi i nešto novca za svoje osobne potrebe.

Niz komičnih situacija, zapleta i spletki koji su okosnica priče, korupcija na najvišem državnom nivou, crni fondovi za financiranje izbora, iznuđivanje milijuna iz državnih poduzeća, izborne manipulacije… Sve se to događa u „Ovalnom uredu“ američkog predsjednika, a ponešto je aktualizirano i događajima sa domaće političke scene.

 

No, sasvim je sigurno da su glumci „Ludens“ teatra – SVEN ŠESTAK, VLADIMIR TINTOR, JELENA HADŽI – MANEV I DEAN KRIVAČIĆ odlično igrali, da je publika, pogotovo mlađe generacije, uživala i da su za svoj trud nagrađeni pljeskom i buketom cvijeća vjernog sponzora Učilišta – novogradiške cvjećarnice MIMOZA.

sb poumar

Related Post

“Sve o ženama”

Autor - 13/02/2012 0
Sa velikim zadovoljstvom obavješćujemo novogradišku kulturnu javnost o premijeri predstave Mire Gavrana SVE O ŽENAMA u NEW YORKU. Drama „Sve…