PREDSTAVLJEN ANTUN VALIĆ, NOVI NAČELNIK POLICIJSKE UPRAVE BRODSKO-POSAVSKE

2284 0

SLAVONSKI BROD, 21. rujna 2017. –  Danas je, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, na konferenciji za novinare, zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša, predstavio Antuna Valić, novoimenovanog načelnika Policijske uprave brodsko-posavske.

Prša je pojasnio da je nakon internog oglasa, na koji se za načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, javilo nekoliko kandidata, Povjerenstvo MUP-a, provelo postupak, odnosno testiranje i razgovor sa svim kandidatima koji su ispunjavali uvjete. Izvješće o provedenom postupku s rang listama dostavljeno je glavnom ravnatelju policije, koji sukladno odredbama Zakona o policiji, ministru unutarnjih poslova predlaže imenovanje načelnika policijske uprave, a nakon što zatraži mišljenje Županijske skupštine.

Novoimenovani načelnik policijske uprave je Antun Valić, dosadašnji načelnik Policijske postaje Slavonski Brod, diplomirani kriminalist, koji je policijsku karijeru započeo 1991. godine, obavljajući radne zadaće od policajca u Specijalnoj jedinici policije, u Postaji prometne policije, Odsjeku policije, do pomoćnika načelnika Postaje prometne policije, odnosno načelnika Postaje prometne policije, pa potom načelnika Policijske postaje Slavonski Brod.

Načelnik Antun Valić je zahvalio na ukazanom povjerenju, istaknuvši da mu je čast svojim radom opravdati to povjerenje. Također je naglasio da zajednički rad i dobra suradnja institucija, građana i policije doprinose osjećaju sigurnosti u životnom okruženju, čemu će u budućem radu kao načelnik policijske uprave doprinijeti.

Related Post

Činjenice o koronavirusu

Autor - 29/04/2020 0
Autor koronavirus.hr Novi koronavirus koji se pojavio 2019. godine nazvan je SARS—CoV-2, otkriven je u Kini krajem 2019. Radi se…

AKCIJA „ŠAGOVINA 91“

Autor - 21/12/2019 0
Razbijeno strateški važno neprijateljsko uporište Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA/ CERNIČKA ŠAGOVINA, 21. prosinac 2019. – Danas se u Cerničkoj…