PRIMOPREDAJA VATROGASNE OPREME za VZ Općine REŠETARI

846 0

REŠETARI – Nenad Radojčić, direktor i vlasnik tvrtke Vatropromet d.o.o., Zagreb (vatrogasna i zaštitna oprema) i čelni ljudi Vatrogasne zajednice Općine  Rešetari na čelu s predsjednikom Krešimirom Kneževićem i zapovjednikom Antunom Jug, te Željko Domazetović i Mirko Lukačević, predstavnicima  vatrogasnih društava i vatrogasnim zapovjednici  iz Adžamovca i Gunjavaca    susreli su se 10. ožujka 2017. godine  s načelnikom općine Rešetari Zlatkom Agom.

Na sastanku je načelnik Aga izrazio zadovoljstvo svjesnosti čelnika sva tri vatrogasna društva o potrebi razvoja vatrogastva na svom području i  ulaganja u preventivu. Uručio je Kerešimiru Kneževiću,  predsjedniku VZ Općine Rešetari,  donaciju vatrogasne opreme u vrijednosti 120.000,00 kuna.

Oprema se sastoji od naprtnjača, „C“ i „D“ vatrogasnih cijevi, radničkih kombinezona za šumske požare, čizama, rukavica, zaštitnih naočala, šljemova, svečane  i druge opreme.

Načelnik Zlatko Aga naglasio je da je ovo mala gesta pomoći s glavnim ciljem postizanja operativne sposobnosti DVD-a i VZO ali  i  daljnje pružanje pomoći sukladno objektivnim mogućnostima nosećeg društva iz Rešetara kao i područnih vatrogasnih društava iz Adžamovaca i Gunjavaca. (Općina Rešetari, FO Radio NG)

Related Post

DAN OPĆINE STARA GRADIŠKA

Autor - 30/09/2011 0
STARA GRADIŠKA, 29. rujna 2011. – Iznimno svečano bilo je danas u Staroj Gradiški. Obilježavao se dan općine i slavio župni…

HRVATSKI RATNI VETERANI

Autor - 21/01/2017 0
Svoje ruke koriste za stvaranje novih vrijednosti BJELOVAR – Treću godinu za redom članovi bjelovarske središnjice Hrvatskih ratnih veterana sa…