PRISILNA NAPLATA DUGA

498 0

Pijani nasilnici pretukli mladića i dvije osobe koje su

ga branile – SLAVONSKI BROD, 27. studeni 2014. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba na okolnosti počinjenja prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, te kaznenog djela protupravne naplate iz Kaznenog zakona.

 

Policija sumnjiči dvojicu 18-godišnjaka, 19-godišnjaka i 20-godišnjaka, da su dana 25. studenoga, oko 23.50 sati, u Slavonskom Brodu, zbog dugovanja fizički napali 19-godišnjaka, udarajući ga rukama i nogama, kao i 21-godišnjaka i 41-godišnjakinju, koji su stali u obranu napadnutog mladića. U organizmu trojice osumnjičenika, očitane su koncentracije alkohola u iznosu od 0,41 do 1,70 promila (kod četvrtog alkotest negativan), a jedan od njih (18-godišnjak) je držao nož u ruci, koji su policijski službenici potom oduzeli.

 

U ovom sukobu, ozlijeđene su tri osobe, 41-godišnjakinja i 21-godišnjak, dok je 19-godišnjaku ukazana liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao lakše. Policija će osumnjičene prekršajno i kazneno prijaviti mjerodavnim tijelima.

Related Post