PROMETNA NESREĆA

687 0

Jučer, oko 15 sati, na državnoj cesti broj 7, u Velikoj Kopanici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 32-godišnji vozač osobnog automobila. Do prometne nesreće je došlo, jer se 32-godišnjak upravljajući osobnim

automobilom nije kretao obilježenom prometnom trakom već je prešao na suprotni kolnik, sudarivši se sa teretnim vozilom iz suprotnog smjera, kojim je upravljao 45-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći 32-godišnjak je teško ozlijeđen, prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na liječenju, dok je 45-godišnjak lakše ozlijeđen. Policijski službenici su 32-godišnjaka prekršajno prijavili, te o prometnoj nesreći izvijestili Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

 

Sinoć, oko 20.50 sati, u Okučanima, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, nadzirući promet, utvrdili su da 47-godišnjak upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola. Alko-testom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,05 promila. Alkoholiziranog vozača su zadržali u službenim prostorijama do otriježnjenja, protiv kojeg podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški. (pubp)

Related Post