PROMETNA NESREĆA U MAŠIĆU

514 0

NOVA GRADIŠKA, 19. srpanj 2012. – U prometnoj nesreći koja se prošle noći dogodila u Mašiću poginuo je Pavo Matošević (52), hrvatski branitelj pripadnik rezervnog sastava Policije i vijećnik Gradskog vijeća Grada Nova Gradiška iz sastava nezavisne liste Mikšić-Mokricki. Bio je samostalni obrtnik, a u Novoj Gradiški prvi je imao šlep-službu. Otac je petero djece, a smrt ga je zatekla kao djelatnika Komunalnog poduzeća „Slavča“.

 

– Sinoć, oko 22.30 sati u Mašiću se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Policija je očevidom utvrdila, da je 52-godišnjak, upravljajući teretnim automobilom Caddy, u zavoju udesno prešao na suprotnu prometnu traku, na travnatu površinu, udario prednjim dijelom vozila u prometnu oznaku za usmjeravanje prometa. Potom je vozilo sletjelo u kanal udarivši u kosinu. Ozlijeđeni vozač je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, gdje je oko 23.40 preminuo. Tijekom očevida promet se odvijao južnom kolničkom trakom. Policija o prometnoj nesreći dostavlja izvješće državnom odvjetništvu – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.

foto: PU Brodsko-posavska

Related Post

POLICIJA UPOZORAVA

Autor - 04/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 4. svibanj 2015. – Bezobzirnim kradljivcima, krađu će svakako olakšati, otključana kuća ili automobil, novčanik, torbica ili drugi…