PROMETNA NESREĆA – Dječajk star sedam mjeseci preminuo u Zagrebu

1652 0

NOVA GRADIŠKA, 14. kolovoza 2010. – U prometnoj nezgodi koja se jučer dogodila na sjevernom traku autoceste kod Starog Petrovog Sela u 17,45 sati teško je povrijeđen dječak star sedam mjeseci. Zadobio je teške tjelesne ozlijede opasne po život pa je, kako doznajemo od dr. Ivana Lučića, liječnika na odjelu intenzivne njege Opće bolnice

 Nova Gradiška, sinoć prebačen u Zagreb. U Kljićevoj bolnici pereminuo jutros u 5,45 sati. Roditelji, otac Rajko (44) i majka Rada (37) iz Užica završili su također u Općoj bolnici u Novoj Gradiški gdje su zadržani. Kako smo doznali oboje su dobili potres mozga i sinoć se nisu sjećali događaja. Rajko je danas mogao napustiti bolnicu ali je odlučio ostati uz suprugu. Vozač teretnog automobila Fiat Scudo (33) je nakon liječničke pomoći pušten iz bolnice. Policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.  

– Do prometne nesreće je došlo kad je 33-godišnjak upravljajući teretnim automobilom marke Fiat Scudo, zagrebačkih registarskih oznaka, zbog ne držanja potrebnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim desnim dijelom teretnog vozila udario u stražnji lijevi dio osobnog automobila (SRB nacionalnih oznaka i broja) kojim je upravljao 44-godišnjak (državljanin Srbije). Osobni automobil je odbačen na travnatu površinu s desne strane, udarivši u zaštitnu odbojnu ogradu na sjevernoj strani. Nakon toga se odbio od ogradu i u okretanju udario u bočni dio teretnog vozila, da bi u daljnjem kretanju prešao preko travnate površine, udarivši u zaštitnu odbojnu ogradu na južnoj strani – priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska.  

Srpska obitelj Rajko Kukolj (44) i supruga Rada ( 37) zadobili su potres mozga i ne sjećaju se događaja. Ostati će zbrinuti u Općoj bolnici. Beba koja je bila teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Starog Petrovog Sela, umrla je u petak oko 5.45 sati u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici. Dječaka starog sedam mjeseci u četvrtak popodne su prvo prevezli u novogradišku bolnicu, a nakon toga u Zagreb. Njegovi roditelji, otac R.K. (44) te majka R.S.K. (36) s teškim su ozljedama zbrinuti u bolnici u Novoj Gradiški. Oboje imaju potres mozga i ne znaju što se dogodilo, rekli su nam u bolnici. Neslužbeno doznajemo da su oca u petak ujutro otpustili iz bolnice, no odlučio je ostati uz suprugu kojoj je još uvijek potrebna liječnička pomoć. Na Ford srpskih državljana iz Užica kombijem je u četvrtak oko 17.30 sati naletio R.B. (33) iz Zagreba. Od siline naleta auto se nekoliko puta zarotirao na cesti. I vozača kombija su prevezli u bolnicu, no njegove ozlijede nisu poznate. Prema informacijama iz policije, vozač kombija udario u Ford jer nije držao dovoljan razmak, a i vozio je prebrzo. Sudeći po stvarima razbacanim po cesti obitelj iz Srbije je najvjerojatnije krenula na Jadran.  

Related Post

POKRAO STARCA

Autor - 17/09/2015 0
STARO PETROVO SELO, 17. rujna 2015. – Policijski službenici su jučer proveli kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom s područja općine Staro…