PROMOTIVNO REKREATIVNA VOŽNJA

817 0

SLAVONSKI BROD, 24. travnja 2014. – Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje (22. travnja), a ujedno i godišnjice predstavljanja policijskih biciklističkih ophodnji medijima i javnosti, dana 23. travnja,

policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, organizirali su prigodnu promotivno rekreativnu vožnju biciklima. Inače, Dan planeta Zemlje u Republici Hrvatskoj obilježava se od 1990. godine, kao podsjetnik buđenja svijesti o očuvanju okoliša i utjecanju ljudskog djelovanja na prirodu.

 

Oko 60-tak policijskih službenika, krenulo je jučer startajući u 7.30 sati, ispred zgrade policije u Mažuranićevoj ulici, te su bicikle vozili na ruti većoj od stotinu kilometara na relaciji: Slavonski Brod – Zbjeg – Brodski Stupnik – Podvinje – Trnjanski Kuti – Klakar – Slavonski Brod – Sportsko-rekreacioni centar Poloj, gdje su stigli oko 13 sati. Policajce u ovom biciklističkom treningu nije omela niti kiša, koja ih je pratila od Trnjanskih Kuta.

 

U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, fizičke aktivnosti su uvijek dobrodošle, jer poboljšavaju kondiciju, ali i mentalno zdravlje, a osim toga cilj i svrha ove trening rute je kod policijskih službenika, podići nivo opće tjelesne i kondicijske spremnosti za obavljanje svakodnevnih složenih i zahtjevnih policijskih zadaća.

 

Autor PUBP

Related Post

Općina Dragalić u 2016. godini

Autor - 26/01/2017 0
Kao i prethodnih godina  odgovorno  smo upravljali sredstvima s koja smo  imali Piše:  Zvonimir Karlik,  načelnik Na kraju smo kalendarske…