TEŠKO POVRIJEĐENA 73-GODIŠNJA VOZAČICA BICIKLA

603 0

PROMETNA NESREĆA -Jučer, dana 22. travnja, oko 17.30 sati,

na državnoj cesti D-53, s južne strane graničnog prijelaza Slavonski Brod, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Do prometne nesreće je došlo jer je 73-godišnjakinja upravljajući biciklom iz smjera juga prema sjeveru, obilazila teretno vozilo, krećući se niz nagib, ne prilagodivši brzinu, pri čemu je izgubila nadzor nad upravljačem, te pala na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći 73-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv 73-godišnjakinje, podnosi prekršajni nalog, te obavijest o prometnoj nesreći mjerodavnim tijelima.

 

ORUŽJE I STRELJIVO -Temeljem naloga Županijskog suda, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, pretražili su dom i prostorije 67-godišnjaka, na području općine Sibinj, zbog sumnje u kazneno djelo. Tom prilikom su pronašli i oduzeli malokalibarsku pušku, cal. 5,6 milimetara sa 164 komada pripadajućeg streljiva, plinski pištolj, te 403 komada streljiva, cal. 7,62 x 25 milimetra, koje je vlasnik nabavio tijekom Domovinskog rata i neovlašteno posjedovao. Policija protiv 67-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brod zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

 

IZ OTKLJUČANOG STANA UKRADENO PRIJENOSNO RAČUNALO – Jučer, dana 22. travnja, oštećeni 19-godišnjak je u Policijskoj postaji Slavonski Brod, kazneno prijavio nepoznatu osobu za krađu prijenosnog računala iz otključanog stana, u Slavonskom Brodu, u Lopašićevoj ulici, koja se dogodila u poslijepodnevnim satima. Policijski službenici tragaju za počiniteljem kaznenog djela krađe i otuđenim računalom. Zaprimljena kaznena prijava će biti proslijeđena Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. .

Related Post