PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC

1149 0

SLAVONSKI BROD – Jučer 3. svibnja, oko 17.05 minuta, policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Sl. Brodu, u Mandićevoj ulici pronađena mrtva muška osoba, na kojoj su uočene ozljede.

Na mjesto događaja upućena je policijska ophodnja koja je potvrdila istinitost dojave.

U suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom policija provodi očevid, kojim će se utvrditi bitne činjenice i okolnosti vezane za spomenuti događaj.

Prema prvim neslužbenim podacima stradao je Ž.B. 52. godište.

-Sin je danas poslijepodne trebao nešto rođaka, no nije mu se javljao, a kad je došao pred kuću vrata su bila zaključana. Pozvao je sestričnu koja je imala ključ kuće, a kada su ušli u boravku su ga pronašli mrtvog te odmah zvali policiju i hitnu. Još smo u šoku. Inače je živio sa suprugom, koja je moja sestrična. No, ona je u ponedjeljak otišla u Zagreb s kćerkom koja im tamo radi – ispričao je, potreseni, Savo K. rođak muškarca čije su tijelo djelatnici Komunalca odvezli iz obiteljske kuće u kojoj je pronađen – javlja SB-plus.

Prema službenoj izjavi zamjenika Županijske državne odvjetnice, Krešimira Babića, zatečeno je tijelo mrtvog muškarca na kojem su vidljivi tragovi ozljeda, koje upućuju na nasilnu smrt. (FOTO SB-plus)

 

Related Post

BRODSKO POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 21/08/2016 0
Slavonski Brod, 19. kolovoza 2016. – Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sj. Irske u Republici Hrvatskoj…