PRVENSTVO HRVATSKE U TAEKWONDOU – foto

757 0

NOVA GRADIŠKA 22. svibnja 2013. – Taekwondo klub „Vukovi“ Nova Gradiška prošle subote uspješno su, u suradnji s Hrvatskim taekwondo savezom, organizirali Seniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou.

 

Dvorana Elektro-tehničke škole ugostila je čak 150 natjecatelja iz 41 kluba iz čitave Hrvatske što ovaj događaj zasigurno svrstava među najveće sportske manifestacije u modernoj povijesti novogradiškog sporta.

Natjecatelji taekwondo kluba „Marjan“ iz Splita bili su najuspješniji na ovom prestižnom natjecanju osvojivši sveukupno 6 zlata u svim kategorijama i naslov seniorskih prvaka u muškoj i ženskoj kategoriji.

Brončana olimpijka Lucija Zaninović i njezina sestra Ana, aktualna svjetska prvakinja potvrdile su i pred novogradiškom publikom svoju kvalitetu te su, svaka u svojoj kategoriji ( do 49 i 53 kg), potvrdile naslove prvakinja.

Najboljim seniorom prvenstva proglašen je Toni Kanaet ( t k „Marjan“), a najboljom seniorkom Ana Zaninović, također iz tk „Marjan“ Split. Publika je mogla uživati u brojnim i stvarno atraktivnim borbama, a na svoje su došli ljubitelji borilačkih sportova jer se borci nisu ni malo „štedjeli“.

Sve čestitke domaćem Taekwondo klubu „Vukovi“ i predsjedniku Damiru Javoroviću te svoje zadovoljstvo izrazili su iz nacionalnog taekwondo saveza, stoga ovo natjecanje možemo i u bližoj budućnost ponovno oćekivati u Novoj Gradiški.

 

REZULTATE NATJECANJA POGLEDAJTE U pdf formatu NA – LINK –

 

Related Post

U subotu gostuju Dubrovkinje

Autor - 12/11/2010 0
12. studeni 2010. – Novogradiščanke su nakon prošlonedjeljnog poraza u Zadru (0:3) pale na osmo mjesto s 8 bodova koliko imaju…