RADOSNI BLAGDANI: Otvoreno klizalište

1465 0

NOVA GRADIŠKA, 2. prosinca 2017. – Na radost i zadovoljstvo najmlađih Novogradiščana danas je otvoreno klizalište, kao jedan od brojnih sadržaja u gradu koji se organiziraju u povodu predstojećih blagdana. Potvrdili su to stojeći u redu da bi dobili klizaljke. Dakako, zadovoljni interesom mogu biti gradonačelnik Vinko Grgić i direktorica gradske Turističke zajednice Dinka Matijević, a može biti zadovoljan i Vlado Ivković, direktor Eko-konga i njegovi djelatnici odradili velik posao na blagdanskom uređenju grada i za to dobili pohvale.

Grad Nova Gradiška danas je poklonio besplatno klizanje. Narednih dana sat klizanja stoji 10 kuna. Klizalište je otvoreno radnim danom od 14 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 11 do 23 sata.

Za najmlađe koji još ne mogu na klizaljke na raspolaganju je medvjedić s kojim uz pratnju roditelja mogu uživati u radostima koje im pruža led i klizalište.

Related Post

„Uskrs po štivički“

Autor - 19/04/2017 0
Autor Višnja Mikić ŠTIVICA – Nakon što su se dvije godine za redom mještanima predstavili igrokazom „Božić po štivički“, štivička…

Novo lice stare ljepotice

Autor - 12/11/2018 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 12. studeni 2018. – Iza skela vidi se nova fasada zgade Općinskog suda. Zajedno s…