RADOST ŽIVOTA: U posljednja tri mjeseca Općina Rešetari bogatija za desetero djece

805 0

REŠETARI 19. listopada 2019. – Prijem za roditelje novorođene djece u općini Rešetari održan je u srijedu 16.10.2019. godine. Za susret se prijavilo 10 roditelja, a prijemu je bilo prisutno i sedmero djece rođenih u posljednjih nekoliko mjeseci.
Na početku susreta prisutnu djecu i roditelje pozdravio je načelnik Zlatko Aga. U svom obraćanju istakao je da Općina Rešetari nastoji raznim oblicima potpore pomoći roditeljima u podizanju i školovanju djece. Cilj i želja općine je da se pomaže roditeljima od rođenja djeteta. Tako se roditeljima za svako novorođeno dijete dodjeljuje financijska pomoć i poklon paket s osnovnom robicom za svakodnevnu upotrebu. Načelnik je upoznao i roditelje s radom vrtića u Rešetarima i područnog odijela u Adžamovcima kao i izgradnjom novog vrtića u Rešetarima u kojem će biti i jaslice za najmlađe žitelje općine.
. Kako se podjela poklona za novorođenu djecu po novom planu dodjeljuje svaka 3 mjeseca, do kraja godine posljednja dodjela u ovoj godini bit će u prosincu.
Roditelji su se zahvalili na poklonima Općini Rešetari i svemu što se čini za njene najmlađe stanovnike.(Općina Rešetari)

Related Post

MOJE SUNCE

Autor - 10/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 10. listopada 2012. – Uvažavajući činjenicu o važnosti energetske učinkovitosti, jučer je u velikoj vijećnici BPŽ održana prezentacija…

Autor - 17/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Centra za ruralni razvoj PANONICA. U subotu 20.svibnja u suradnji s zaprežnim klubom Slavonac i Hrvatskim konjičkim savezom organizira…